2012. december 23., vasárnap

AVON - Nailwear Pro: Sequined Turquoise

A Gyűjtőszenvedély#2-es bejegyzés után jött egy kérés, hogy mutassam be az Avon Nailwear Pro - Sequined turquoise árnyalatát. Úgy gondolom, hogy ez a szín a piros és a burgundi mellett ideális lehet idén karácsonyra. Akár az egész körömre, akár francia végnek, akár díszíteni.
Bevallom őszintén, hogy még a nyáron vettem és eddig egyszer használtam csak, akkor is a lábamat kentem ki vele. Felidézi a strandok, tenger stb hangulatát, de ha jobban belegondolok ez a szín aktuális télen is, ezért merem karácsonyi viseletre is ajánlani, sőőőt, mivel nagyon szépen csillog, akár még szilveszterre is jól jöhet.
A lakk állaga és az ecset (mint mindig) tökéletesnek mondható. Az alap türkiz színben, erősen csillogó ezüst  és kék csillámok vannak.
1 réteg lakk nem elég belőle a tartós fedés biztosítására, minimum 2, de akár 3 is lehet. Csak tényleg nagyon figyeljetek oda, hogy szépen száradjon meg! Illetve egy alaplakk réteggel lehetne kezdeni, és arra 2 réteg a színesből, mert ezek az erősebb, kékes-zöldes-(lilás) színek beivódhatnak a körömbe, és az elég csúnyán néz ki utána, jó sokáig.
Még egy jó tanács sem a túl rövid, sem a túl hosszú körmökön nem érvényesül igazán, szerintem. :)
kisujj: 1 réteg, gyűrűsujj: alapréteg+1 réteg, középső ujj: 2 réteg, mutató ujj: 3 réteg
A kép minőségéért elnézéseteket kérem :D
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése