2014. december 29., hétfő

Avon Clearskin - Pórustisztító arcpakolás fekete ásványokkal 0,5% szalicilsavval

Készüljünk kicsit a szilveszterre, az ajándékos bejegyzés folyamatban!
Az Avon Pórustisztító arcpakolás fekete ásványokkal 0,5% szalicilsavval mélyen tisztítja és üde, matt hatásúvá teszi a bőrt. (clearskin pore penetrating black mineral mask)

Segít eltávolítani a pórusok mélyén lévő szennyeződéseket, felszívni és csökkenteni a bőrön lévő felesleges faggyút, valamint halványabbá tenni a bőrhibákat; mindezek mellett bőrtisztító ásványokat és agyagot tartalmaz. A benne lévő ásványok segítségével felszívja a felesleges faggyút és agyagtartalma pedig kitisztítja a pórusokat, üde és matt hatást biztosít a bőrnek. Halványítja a bőr tökéletlenségeit és segít megelőzni az újabb pattanások kialakulását.

Használata nagyon egyszerű, vékony rétegben vidd fel a pakolást megtisztított arcodra heti 2-3 alkalommal. Amikor teljesen megszáradt, a pakolás fekete színe világosszürkévé változik, kb 10-15 perc alatt; alaposan öblítsd le meleg vízzel és töröld szárazra az arcod. Szembe ne kerüljön!
Én hetente egyszer használom, az is bőven elég nekem.
Nekem nagyon hatásos ez a maszk, szépen kitisztítja a pórosukat úgyhogy bátran merem ajánlani mindenkinek, akinek zsíros, kombinált bőre van, sőt, anyukám is kipróbálta a száraz bőrén és neki is bevált, szerintem valódi csodaszer! :)
ára: 1149,- (de gyakran van akcióban)
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése