2012. november 19., hétfő

KÖNYV - Melissa De La Cruz: Beach Girl 1-2-3

Könnyed nyári történetek, örök tiniknek, és akiket érdekel a divat, a csillogás, a tengerpart, Hollywood, Hamptons, a hírességek és az eszméletlen bulik....
És mindezért még fizetnek is 10000 dollárt, kell ennél több?
3 teljesen különböző lány összekerül egy munka során. Egy nagyon gazdag és befolyásos családnál au pair-kednek, vagyis ott laknak a családnál, és a gyerekekre vigyáznak, illetve kisebb ház körüli teendőket látnak el, mindezt jó sok pénzért, és persze a bulik miatt is, amiről a munkáltatók nem tudnak. A 3 rész 3 egymást követő év nyarának a történeteit meséli el.
A New York-i Eliza, családja súlyos bukása után és az elvesztett vagyon miatt, próbál újra bekerülni a gazdagok és szépek körébe. A kisvárosi Mara, aki csak arra vár, hogy felfedezzék, és pénztgyűjthessen a tanulmányira. Jacqui, a brazil bombázó, ő pedig megpattant szerelmét üldözi, ezen kívül semmi más nem érdekli. Ők hárman sosem gondolták volna, hogy a legjobb barátnők lesznek, és ezt nem a távolság miatt hitték. Az ő fejlődésüket, sikereiket és bukásaikat ismerjük meg leginkább, de ezenkívül az őket alkalmazó Perry családot is, ahol kismillió gyerek és teendő van, illetve a nagyon helyes Ryan, akivel Mara összejön, aztán szakítanak, és ismét összejönnek. Bepillantást nyerünk a kegyetlen bulvárvilágba is.
Jacqui nagy csalódása után nem akar pasit, a végén pedig HÁROM is akad neki, ráadásul egy fiúbanda képében, igen, hm.. mázlista. Eliza pedig külön utakat jár, miután apja ismét kezd egyenesbe jönni, kipróbálja a buli és a divatvilág minden szépségét, és árnyoldalát is, hogy megtalálja önmagát, szerelme Jeremy is segíti ebben. DE hogy mindent megértsetek álljatok neki, izgalmas könyvek, hamar ki lehet olvasni pedig 300 oldalasak.





"Aranyló föveny, oltári bulik a holdfényes strandon, jeges koktélok és sármos pasik, örök nyár és azúrkék tenger, az au pairek világa tényleg nem az, amit elképzeltél. Gazdagság, hatalom, fényűzés, kavarás... Mindez túl szép, hogy igaz legyen!"
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése