2012. november 9., péntek

FILM - Fogadom

”Fogadom: segítek, hogy szeress élni, hogy mindig gyöngéd leszek hozzád, és lesz elegendő türelmem. Hogy beszélek, amikor azt kell, és hallgatok veled, amikor nem. Hogy a szíved melegében élek, és az lesz az otthonom.” – Paige ♥


Igaz történet alapján.
Az egyik kedvenc színésznőm Rachel McAdams és Channing Tatum főszereplésével.
Paige és Leo, az őrülten szerelmes házaspár életéről szól ez a film. Vagy mégsem?
Egy téli estén a moziból jövet, a hulló hóban, a piros lámpánál, egyszerűen frontálisan ütközik velük egy kamion. Paige kiesik a kocsiból, széttörve a szélvédőt. Kórházba kerülnek. Ám az ébredésnél Paige emlékeiből egyszerűen kiesik a Leoval átélt élet. ….
A régi jegyesét hiszi párjának, és próbál beilleszkedni a számára teljesen új életbe, vadidegenek közé. Nem sok sikerrel.
Úgy dönt, hogy folytatja az életét… De igazából, minden döntését ugyanúgy hozza meg, mint először. Természetesen Leo visszahódítási kísérletei mellet. Vajon sikerül neki? Nézzétek meg!!! :)

Nagyon sokat gondolkoztam, vajon tényleg ugyanúgy élnénk le az életünket, ha lenne egy „2. esély” rá? És nem tudnánk, hogy először mit is választottunk, hogy befolyásolhasson??
És mit tennénk Leo helyében? Rá lehet valakire erőltetni magad, hogy én a te párod vagyok, ez van, itt a videó, törődj bele?? Lenne elég türelmed? Szerintem IGEN.
Lehet, hogy nagyon tündérvilágban élek, de azért remélem, van még pár ember, aki küzdene…akinek megérné. Végülis, nem véletlenül választottátok egymást. Bárkivel, bármikor megeshet!
Papírzsepiket elő!!!


„Fogadom, hogy őrülten szeretlek. Akármilyen leszel is, most és mindörökké. Sosem felejtem el, hogy ez egy életre szóló szerelem. A lelkem legmélyén tudni fogom, hogy jöhet bármi, ami elválaszt minket, mi mindig visszatalálunk egymáshoz.” – Leo ♥

10/10
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése