2013. március 14., csütörtök

DIY - Nyaklánc

via:Pinterest
Nagy örömömre kaptam 1-2 üzenetet, hogy tehetnék még ki saját készítésű ékszerekből bejegyzést. Akkor lássunk egy mostanában ismét divatos nyakláncot:
Ami kell hozzá: 1 db kapocs (itt a képen: csavaros lánckapocs), lánc, damil vagy egyéb amire felfűzöd a gyöngyöt, választott színű kásagyöngy, 2 db fémkarika, 6 db csomórejtő, olló, fogó és türelem. (Beszerezhető: hobbi-boltokban)

Először is, ha hosszú állásúra csináljátok, amin simán átfér a fejetek, akkor hagyjátok ki a kapcsot, felesleges. Ha pedig színesebbet szeretnétek nyugodtan lehet a fonat 3 színű is vagy olyan, hogy minden szálnál, ami ugye 2 oldalú, 2 szint használtok, akkor még csavartabbnak fog tűnni. (remélem értitek, hogy miről beszélek)
ÉN lehet, hogy fehérben csinálom meg, bár ez a kék is nagyon szép, farmerhez is tök jól illik; vagy fekete-fehér, esetleg pink-fehér kombóban, majd eldöntöm mi lesz (és ha kész, hozok képet is, természetesen).
Le nem írom a lépéseket, nagyon jól látszik a képen, és semmi különös, titkos fogás nincsen benne; persze, ha nem megy a 3 szálas fonás, az okozhat némi problémát...
Sok sikert, ha elakadtatok, nyugodtan írjatok kommentet, vagy e-mailt. Szép estét!
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése