2013. január 16., szerda

KÖNYV - Takács Nóra: Hogyan legyek jó nő? (notesz és 2013-as naptár)

A naptár igazából egy határidő napló, ahol minden napra ad Nóri egy tippet, vagy egy videójára utal,  kiegészítve a noteszben megtalálható dolgokkal, felírhatod például, hogy milyen számú a hajfestéked és mikor festetted a hajad, vagy kinek mikor van a szülinapja.
Takács Nóra modellként kezdte pályafutását, most a life.hu szépségtanácsadója, ahol cikkeket ír legfőképpen híres nőkről, de videókat is készít; illetve a Mokkában is van egy állandó rovata, ahol szintén kisfilmek segítségével könnyíti meg az emberlánya életét. Otthon, pár forintból, könnyen elkészíthető praktikákat mutat be, szépségápoláshoz, főzéshez, néha barkácsol is 1 ékszertartót vagy egy sminkpalettát. Hasznos tippeket ad a háztartás vezetéséhez, illetve a lakás dekoráláshoz.
Havonta tart JóNő-napot is. Ahol személyre szabottan segít a jelentkezőknek, sminkkel, hajtippekkel; egyen-karkötővel stb.
De, ha nem kedveled a határidőnaplót, akkor a notesz a tökéletes megoldás, a fontos dolgok feljegyzésére, és a mérete is ideális. Ebben vannak írások pl. Ricinusnapló, Krémalapanyagok, Horoszkóp, Hogyan vásároljunk melltartót vagy Mi van a táskádban (vagy mi legyen...); leírhatod a tapasztalataidat, saját receptjeidet, vagy hogy kinek mit vegyél ajándékba.
Ha betelik akkor egy másikat újrakezdhetsz :) Az ára elég barátságos!

Sok-sok érdekesség, és Nóri videói : ITT !!
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése