2014. június 17., kedd

Manna Alginites Bőrregeneráló Szappan

Már írtam egy Manna-csodáról, most itt a következő, ami ráadásul egy újdonság is! :)
Gondos kutatás és több hónapig tartó, alapos tesztelés után megérkezett a legújabb, egyben az egyik legkülönlegesebb Manna, az Alginites bőrregeneráló szappan! Egy igazi csodaszer a bőrnek, ráadásul legfontosabb összetevője, a gércei alginit 100%-ban hazai különlegesség.


Az alginitben lévő algák antioxidánsban gazdag, 100%-ban természetes, szerves hatóanyagai stimulálják, frissítik bőrödet, és a legjobbat hozzák ki belőle. A közel 65 féle összetevő között található cink, magnézium és kálium úgy erősítik a bőrt, hogy közben nyugtatnak és hűsítenek. Az alginit egyik legcsodásabb hatóanyaga a huminsav, amely nemcsak regenerál és gátolja a bőr öregedését, hanem erőteljes sejtmegújító hatása miatt egyenesen fiatalítja azt, mérsékelve a ráncokat. Csökkenti a gyulladásos tüneteket. A huminsavban lévő szervesen kötött mikro-és makro anyagok a bőrbe jutva vérbőséget okoznak, táplálják, újítják a bőrt. A huminsav antibakteriális hatása miatt sebgyógyító, csökkenti az égési sérülések nyomait.
Az alginit egyik különleges tulajdonsága, hogy minden bőrtípus számára tökéletes választás: a zsíros, pattanásos, vagy a gyulladt és száraz bőrt ugyanolyan gyönyörűvé varázsolja, így kombinált bőrre is remek.


Összetevők: szappanosított olíva-, kókusz-, szezámolaj, tisztított víz és a már emlegetett alginit
Extra szűz olívaolajjal: remekül hidratál. Kókuszolajjal: ápol. Szezámolajjal: gazdagon táplál.
Alginit: Az alginit jótékony hatású, csak természetes összetevőket tartalmazó, ásványi anyagokkal teli fosszilis iszap, amely évmilliókkal ezelőtt, vulkanikusan keletkezett. Jelenleg ismert formájában és összetételében kizárólag a Kárpát-medencében fordul elő, legnagyobb mennyiségben a Balaton-felvidéken, ahol a helyi bölcsek már évtizedek óta alkalmazzák a mindennapokban. Pozitív élettani hatásainak köszönhető, hogy a gyógyászatban, majd a szépségápolásban is ismertté vált: nemcsak a reumatikus tünetek csökkentésére alkalmas - fantasztikus bőrtápláló hatása is van!
Kiemelkedően gazdag ásványi és szerves anyagokban: eddig közel 65 féle elemet mutattak ki benne, köztük a káliumot, a magnéziumot és a cinket, melyek a bőr és a sejtek vízháztartásához, méregtelenítéséhez és megnyugtatásához elengedhetetlenek.
Fontos alkotóelemei például a rendkívül hatékony algák is, amelyek tele vannak organikus, szerves hatóanyagokkal. Újítják, feszesítik a bőrt, fokozzák a sejtek anyagcseréjét.
Ez a sok-sok természetes bőrápoló már önmagában is fantasztikus hatásra képes, de van még valami elképesztő kincs az alginitben, amitől még jobban fogod szeretni: az alginit humusztartalmában található huminsav. Gyakran hívják a „természet ajándékának” is, hiszen különleges tulajdonságai vannak: többek között erősíti az immunrendszert, antibakteriális, megköti a káros toxikus nehézfémeket a bőrben, serkenti a belső elválasztású mirigyek működését.

www.mannaszappan.hu
Használata nem egy atomfizikai feladat:
Reggel és este finom mozdulatokkal mosd meg az arcod langyos vízzel és a Manna Alginites Bőrregeneráló szappannal. Nagyon fontos, hogy akár kétszer is öblítsd vízzel az arcod a szappanos arcmosás után – akár ezzel, akár másik Mannával mosod. A szappan színe olyan barnás-bézses, illata gyógynövényes, kellemes. Állaga puhább, mint az eddigi szappanoké.

Tapasztalataim:
Mint már említettem múltkor a vállamon és a hátamon is rengeteg pattanás volt, aminek nagy részét sikeresen elkapartam, úgyhogy a bőrregeneráló szó hallatán gondolkodás nélkül megvettem. A hátam, elég szép, de lehetne szebb is, de az sem kizárt, hogy én vártam túl sokat ettől a szappantól, meg persze az is előfordulhat, hogy annyira nem csúnya, mint amilyennek az én szemem látja... :) magával kritikusabb az ember. Az viszont biztos, hogy az arcomon nem tudom folyamatosan használni, mert nagyon zsíros lesz tőle, 3 hétig csak ezt használtam és a helyzet változatlan, úgyhogy én az arcomra ismét az Ébent használom, már a 3. szappan fogy.

Ha valakit érdekel a Manna Szappan oldalán tud rendelni: ITT.  Ára: 1390 ,-
Természetesen ezt is, mint a többi Manna terméket lehet csomagban vásárolni, de majd csak júliusban, mert most minden alginites szappanuk elfogyott!
A következő, amit ki szeretnék próbálni, az a COCO shea vajas szappan.

Manna Natúr Kozmetikum - A bőrödön érzed a különbséget
u.i.: A csomagolást még mindig imádom! :)
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése