2013. augusztus 28., szerda

Oriflame Pure Nature Organic bőrápoló olaj teafával és rozmaringgal

"Az Organikus arctisztító olaj nagy mennyiségben tartalmaz organikus teafa- és rozmaringolajat, amelyek természetes módon nyugtatják a problémás bőrt. Vigye fel közvetlenül a bőrre az alapos tisztítást követően a bőrhiba kialakulásának kezdetén. Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön."


Akkor vettem, amikor a 2 db lakkot is. Olvastam, hogy a teafaolaj szárító hatása gyorsan eltünteti a pattanásokat, úgyhogy igazából nem volt kérdés, hogy megvegyem-e, így látatlanba, de egyáltalán nem csalódtam, sőt napról napra egyre többet bizonyít. Igaz, nem használom minden nap, de értitek mire célzok. :)
Zsíros, problémás bőrre kifejezetten ajánlott; de a szárazat sem szárítja ki. A pattanások mellett a már meglévő hegeket (régi pattanások, akne nyomait) is nagyon szépen eltünteti, ezenkívül még a herpesz elmúlását is nagyban gyorsítja, igazi csodaszer! Már az első használat után szebb, frissebb az arcbőr és a gyulladásnak szinte nyoma sincs! A pattanásokat 2-3 nap alatt leszárítja teljesen, de akár meg is előzhetjük, hogy kialakuljanak. Én úgy szoktam használni, hogy kézmosás után a tiszta ujjbegyemre cseppentek egy cseppet, és ujjal viszem fel a megtisztított bőrre, ahol épp szükséges. Lehet vattapamacsra vagy fülpiszkálóra is cseppenteni, de olyan sokat beszív a vatta, hogy inkább tiszta kézzel használom. Gondolkoztam már rajta, hogy télen párologtatni is fogom, úgy a levegőt is kitisztítja, talán még a bacikat is megöli.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Bátran ajánlom mindenkinek!
Kiszerelés: 10 ml; ára, akció nélkül: 2299 HUF. (akcióban akár 1000Ft-ot is spórolhattok!)
Az olajokról röviden: A teafaolaj hatékonyan tisztítja a pattanásos bőrfelületet, igazi jolly joker, minden bőrtípusra jó, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású, serkenti a vérkeringést, segít megakadályozni a baktériumok és vírusok terjedését. A rozmaringolaj is hasonló tulajdonságokkal bír, mint a teafa, jelen esetben főleg az akne és egyéb bőrbetegség ellen hatásos, a légúti problémákra is nagyon jó, ezek mellett még tonizál.

A teafa- és rozmaringolaj termékcsaládban megtalálható még: szappan, tonizáló zselé, arctisztító kendő, arckrém, korrektor és pattanáskezelő.
Az Pure Nature Organic termékcsaládban pedig aloe vera - hegyi árnika; fekete áfonya - levendula; alma - zabkivonat; acai-bogyó - gránátalma párosítások; de eléggé fejlődő és bővülő körről beszélhetünk. Ezentúl nagyobb figyelmet fogok szentelni ezeknek a készítményeknek.

Apropó, mi a véleményetek, írjak 1-2 olajról és a jótékony hatásairól pl: erről a kettőről is bővebben?? Érdekelne valakit? Legalább felfrissíthetném a gyógy- és fűszernövényes végzettségemet! :)
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése