2013. augusztus 2., péntek

DIY - Fesztivál? póló

KATTINTSATOK A KÉPRE, HOGY NAGYOBB LEGYEN!
Szerintem nemcsak fesztiválra jó ez a póló-átalakítás, hanem strandra, vagy aki kedveli a hasvillantós pólókat, nekik bárhova :)
Az elkészítése nem követel meg varrónői képzést, sőt csak egy vonalzó, olló és tetszőleges alakú szegecsek kellenek hozzá, meg egy kis kézügyesség, hogy egyenesen tudj vágni!
A legfontosabb alapanyagunk egy egyszerű és egyszínű kis V-nyakkivágású póló, akár 1-2 mérettel nagyobb is lehet. A teendők a következők, a V aljára merőlegesen tegyétek rá a vonalzót és 5 centinként jelöljétek be, majd vágjátok fel egyenesen, egészen az ujjáig. Utána pedig a szegecsekkel fogassátok össze, hálószerűen, X alakban. Ezt megismételve a V másik oldalán is ... Az ujját akár fel is hajthatjátok, mint az ingeknél.
A következő vágást pedig az egyik oldalon ejtsétek, tetszőleges hosszúságban, ott egy csomóval rövidíthetitek a pólót. Ennyi, tényleg nem nagy ördöngösség, tuti, hogy mindenkinek sikerülni fog! A képen van alatta egy sötétszürke ujjatlan felső! A szegecseket lehet helyettesíteni összecsatolható gyöngyökkel is. Jó átalakítást :)
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése