2013. szeptember 29., vasárnap

FILM - A csúf igazság

" A pasi (Mike - Gerard Butler) szerint minden nőt el lehet csábítani. A nő (Abby - Katherine Heigl) szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze - és mert az egyik egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője, a másik meg a producere: fogadást kötnek. A férfi vállalja: bebizonyítja a főnökének, hogy a módszerei hiba nélkül, mindig működnek, azt csábít el, akit akar. És ő történetesen majdnem mindenkit akar. Ha pedig ez kevés volna, azt is vállalja, hogy a nő tanácsadója lesz - és biztos benne, hogy a módszerei működni fognak. A pár marakodva, versengve ismerkedik a csábítás fortélyaival. Egymás büszkeségét szeretnék megtörni, míg végül, mindketten megtörnek. Mert persze egymásba szeretnek. De ez még nem a vége a történetnek. "



Először is szögezzük le, hogy IGEN, ez egy tipikus romantikus vígjáték és nem fog semmi világmegváltó dolog történni abban a 1,5 órában, amíg nézed, max annyi, hogy elneveted magad :) mert szerintem vannak benne jó poénok, amik még egyáltalán nem unalmasak. Igaz, kiszámítható, hogy mi lesz a fogadás vége, de ez nem baj. Nekem tetszett, ahogy szemmel láthatóan egyre jobban megkedvelik egymást... A történetről ennél többet nem mesélek, fent mindent elmondtak szinte, csak annyit fűznék hozzá, hogy jajj, hőlégballon, ÉN IS AKAROK !!! :) Egy esős vasárnap délutánra pont jó! Főleg azoknak, akik imádják Gerard Butlert. Amúgy meg, már 4 éves ez a film, wáó... még több Gerardot és Katherine-t követelek...
Remélem mondanom sem kell, hogy ismételten kedvenceim a főszereplők, szerintem ez nem lepett meg senkit: egy erős 9/10 :)
*E

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Bocsi az offért, de egy kezdeményezésre szeretnélek meghívni, részleteket itt találsz: http://nallag.blogspot.hu/2013/09/i-prefer-happiness.html :)

    VálaszTörlés