2013. július 3., szerda

SHEWEE - mert pisilni kell

Fesztiválról fesztiválra járás ideje van, ezért hoztam egy ehhez szorosan kapcsolódó, nagyon hasznos terméket. Ami sokat segíthet, ha szükség van rá, illetve az egészségünk megóvása érdekében is; menő-manóknak erősen ajánlott a beszerzése. :)

" A SHEWEE története:
A harmincas éveit taposó angol feltalálónő, Samantha Fountain egyetemi diplomamunkáját a nyilvános vécék szolgáltatásainak fejlesztéséből írta: eredeti ötlete egy öntisztuló vécé volt, azonban, továbbgondolva a dolgot, rájött arra, hogy még praktikusabb és higiénikusabb lehetne egy olyan eszköz, amelynek használatával a nőknek egyáltalán nem kellene érintkezniük a vécével, ráadásul alsóruházatukat is magukon tartva, állva pisilhetnének - egyszerűen, akár a férfiak.

Miután a SHEWEE pisilőeszköz ötlete 1999-ben elnyerte a The Dyson Product Design Award nevű díjat, Sam úgy döntött, valóra váltja álmát. Így született meg 2004-ben a SHEWEE termékek jogait jegyző SHEWEE LTD, és hozta magával a praktikus és higiénikus SHEWEE pisilőeszköz - a neves British Female Inventor and Innovation Network (BRIIN) ezüstérme mellett - a nagyvilágnőinek elismerését.
További információk a SHEWEE történetéről, az ötletgazdáról és a díjakról a shewee.com oldalon! 2010 eleje óta ismerkednek a magyar hölgyek ezzel a remek angol találmánnyal.

De mi is az a SHEWEE, és miért jó Neked, hogy megérkezett?
A SHEWEE egy praktikus és higiénikus női pisilőeszköz - egy speciális formájú műanyag tölcsér, amelynek használatával szinte bárhol és bármilyen élethelyzetben képes lehetsz ÁLLVA PISILNI - igen, éppen olyan egyszerűen, akár a fiúk! Lehet szó kirándulásról, utazásról, vagy akár fesztiválról, kempingezésről, a SHEWEE biztosan hasznodra válik!

A SHEWEE pisilőeszköz:
higiénikus - könnyen tisztítható
praktikus - műanyag tokban tartható
nem termel felesleges szemetet - örökké használható
többszörösen díjnyertes angol találmány - erről bővebben lejjebb olvashatsz
kialakítása ideális már 5 éves kortól - lányok és nők egyaránt használhatják

A SHEWEE tehát egy titkos fegyver nőknek - az igazi alternatíva például:
- kiránduláskor, az erdőben a leginkább eltakart, de egyben általában a legszúrósabb bokor megkeresésére,
- fesztiválokon, vagy más szabadtéri programokon a mobilvécék előtti sorban állásra (mert a kedvenc számaidat úgyis mindig ilyenkor szokták játszani),
- sportoláskor, a bonyolultabb (pl. sí- vagy neoprén) öltözékek izzasztó lebontására,
- utazáskor, kempingekben, vagy bárhol máshol, a kevésbé bizalomgerjesztő vécékkel való érintkezésre.A SHEWEE pisilőeszköz valódi megoldást nyújthat az olyan, vacogással és lábaid összeszorításával fémjelzett, kellemetlen élethelyzetekre, amikor egy kiadós pisilésen kívül már semmi másra nem tudsz gondolni.

Küldetésük:
- Kevesebb gombás vagy egyéb, idegen WC-ben összeszedhető fertőzés (hiszen a SHEWEE használatával véletlenül sem kell a WC-hez érni),
- gyorsabban haladó sorok (SHEWEE-vel a pisilés általában feleannyi időt vesz igénybe, mint rendesen), és
- ezáltal a férfiakéhoz hasonló szabadság erdőn-mezőn, és bárhol, ahol nekik mindig is szabad volt…:-)
Hiszen legyen szó utazásról, fesztiválról, kirándulásról, síelésről, kempingezésről, hosszabb autóútról, vagy éppen műtét utáni lábadozásról, pisilni mindig és mindenhol kell! "
forrás: SHEWEE

Nekem ilyenem van: SHEWEE extrémsport-csomag, vad pink színben.
A Csomag tartalma: 1 db SHEWEE pisilőeszköz, 1 db műanyag tok, 1 db hosszabbító cső.
Kiszállítással együtt 4500-5000 HUF lehetett, már 3 éve meg van nekem.
Annó láttam róla egy riportot, és én nem szívesen, vagyis inkább egyáltalán nem szeretek nyilvános helyen WC-re ülni, fölé guggolni stbstb, úgyhogy jó befektetésnek bizonyult. A táskában könnyen elfér, nem zavaró, semmi minta nincsen rajta, úgyhogy ha valaki belenéz a táskánkba, akár szemüvegtoknak is nézheti (akár övtáskában is elfér, ha már fesztivállal kapcsolatban hoztam fel a témát.) Elég strapabíró, műanyagból készült, első használat előtt nem árt lefertőtleníteni, pl kifőzni, vagy egyéb fertőtlenítő szeres kezelés alá vetni, és egyébként "éles bevetés előtt" gyakorolni sem árt, pl az esti fürdés előtt.
Ha van még valami, amit én kihagytam de érdekelne, akkor látogassatok el a fennt említett "forrás"ra, és ott még több információt, webshopot és lelőhelyet megtaláltok.
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése