2014. szeptember 29., hétfő

2 hét szünet

Ez a két hét sajnos kényszer szünet volt.
A technika ördöge közbeszólt és nem akarta, hogy aktívkodjak a blogon. Először az asztali géppel voltak problémáim, megjavították, de nemrég visszatért a baja, úgyhogy gyanítom, hogy mégsem csináltak vele túl sok mindent. Majd a laptopom is átment helikopterbe, az az unokatesómnál volt szervizen. Múlt hétfőn pedig a T-Home rendszer adta fel a harcot, és nem akart jelet továbbítani felénk, semmilyen formában (TV-telefon-net) szerencsére a szerelők hamar megoldották a problémát, amit ezúton is köszönök!!!

Időközben az órarendem is kialakult, ami maga a káosz: ebben a félévben minden szerdán este is van egy órám 18-20-ig; a szeptemberi péntekek pedig elég gyalázatosak voltak: reggel 8-12-ig volt egy tárgyam, ezután egy laza 4 órás szünet, majd 16-18(20) -ig ismét órám volt, ráadásul nagyon unalmas órám... A legnagyobb baj, hogy az októberi és a novemberi is igen hasonló lesz. Jó pont viszont, hogy egyetlen egy szombaton lesz csak óránk  :)

Az időjárás pedig a betakarításnak nem kedvez még mindig. Viszont, ha volt 1-1 esőmentes napunk rámerészkedtünk a földekre a napraforgóért. Ami azt vonta maga után, hogy ismét estig tartott a munka; és igazából még tart is, mert ezen a héten a szóját zsákmányoljuk le.
(A kukoricáról még álmodni sem merünk.)

A munkán és az egyetemen kívül nem sok minden történt velem, néztem 1-2 új filmet, illetve olvastam is. Sőt néhány barátnőmmel is sikerült összefutnom: például átmentünk egy szomszédos faluba falunapra, ahol Odett is fellépett, ami elég nagy csáberővel hatott ránk. Ezenkívül egy újfajta luxust is bevezettünk: eddig minden héten elmentünk egy-egy étterembe ebédelni vagy tizenhatóráizni :)
De a lényeg, hogy nem tűntem el ... csak (kényszer)pihentem.
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése