2014. július 29., kedd

Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini 2 in 1

A Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini borotva és bikinivonal formázó egy készülékben. A borotva a négy ultravékony pengének és két nagy krémezőcsíknak köszönhetően könnyen siklik és követi a bőr vonalát. A készülék másik végén pedig egy vízálló, 3 fokozatban állítható, fésűvel ellátott trimmelő található. Mindezek mellé jár még egy Energizer elem, és egy falra/zuhanyfülkébe felhelyezhető tartó. (Ára: 2200-3500,-)
Több színben van forgalomban, ami (szerintem) a krémezőcsíktól függ, a sötét pink acai+jojoba, a narancssárgás lazacos színű a papaya&pearl, a zöld pedig aloe verás.
Nálam, a piperetáskámban ezentúl biztos, hogy alapdarab lesz és ha utazni megyek, oda is viszem magammal. Nagyon praktikus, jó a fogása és a teljesítménye is kifogástalan. Vásárlás előtt persze megnéztem a borotvafejek árát, és azt kell, hogy mondjam, hogy a többihez viszonyítva nem drága, ha jól emlékszem 2000,- körül van egy csomag/4 vagy 5 db.
Szerintem megéri beszerezni egy ilyen készüléket!
Persze fogok használni így is eldobhatós borotvát...


Tippek a legjobb szőrtelenítéshez:
A zuhanyzás elején radírozd le a borotválni kívánt testrészedet, hogy megszabadulj az elhalt hámsejtektől, így megelőzheted a szőrbenövést.
Csak zuhanyzás végén borotválj, mert a meleg víz felpuhítja a szőrszálakat és kitágítja a szőrtüszőket, így simább eredményt érhetsz el, arról már nem is beszélve, hogy a borotvád is kevésbé veszít az élességéből. (Ha nem akarod csorbítani a pengét, akkor ne tisztítsd a borotvát törölközővel vagy zsebkendővel.) Mindig éles pengével dolgozz a legjobb eredmény érdekében.
A szőr növekedésével ellentétesen borotválj, így érheted el a legsimább eredményt.
A bikinivonalnál vízszintesen borotválj kívülről befelé, a hónaljnál pedig alulról felfelé.
Olyan borotvát válassz, amely beépített kondicionáló csíkokat tartalmaz, hogy hidratáltabb maradjon a bőröd. Használj hidratálót zuhanyzás után, hogy a lehető legselymesebb legyen a bőröd, én a NIVEA fürdés közbeni testápolóját szoktam használni ilyenkor.
*E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése